Frakt & Retur

Frakt

Vi skickar för närvarande till Sverige, Danmark, Tyskland, Estland och Finland. När din beställning har lagts kommer den att behandlas inom tre arbetsdagar. När din beställning har skickats kommer du att kunna spåra din beställning med referensnumret som skickas till den angivna e -postadressen.

Retur

Eftersom alla dofter är anpassade efter ditt önskemål är returer inte möjliga. Men om något skulle hända din doft under leveransen, oroa dig inte! Ditt recept sparas och vi kan skapa en ny parfym kostnadsfritt till dig. Doft är väldigt subjektivt, därför kan vi inte garantera att din personliga förväntning på doften uppfylls. No Ordinary Scent är en självutforskande upplevelse och vi uppmuntrar alla kunder att ha ett öppet sinne när de kommer in i doftvärlden. Men om du känner att något inte stämmer med din produkt, tveka inte att kontakta oss på hello@noordinaryscent.com

Säkerhet och övrigt

Doften innehåller både naturliga och syntetiska ingredienser, och är utan tillsatta antioxidationsmedel eller konserveringsmedel. På grund av detta kan doften och utseendet på parfymen variera över tiden. På parfymens etikett finns en INCI lista med information i fallande ordning över de allergener som doften innehåller. 

Om du är missnöjd med hur din doft utvecklas över tiden, kontakta oss så hjälper vi dig: hello@noordinaryscent.com